drukken boeken drukken catalogus

Uw Catalogus Drukken?
Zie in vier stappen hoe dat beter verloopt!

drukken catalogus drukken grafisch drukwerk goedkoop drukken inkoop drukwerk

Meer gemak en besparing van tijd en geld
bij het drukken van uw catalogus

groot formaat drukken kleuren drukwerk grafische bedrijven goedkoop drukken

drukken catalogus procesEen catalogus drukken en vergelijkbare producten begon voor mij in 1979 bij Kluwer als projectleider van de digitalisering van de Van Dale woordenboeken. Hoe houd je het proces op orde en zorg je er voor dat er niets weggeraakt? Vervolgens kreeg ik naast een catalogus ook andere mooie projecten te drukken zoals Pyttersen’s Nederlandse Almanak en de Staatsalmanak, die ik in 1981 al op geheel geautomatiseerde wijze van een register voorzag.    

  

Nu meer dan 25 jaar en honderden projecten later, is het drukken van een catalogus hetgeen wij voor verschillende klanten uit handen drukken catalogus planningnemen en zijn wij met een leuk team een eigen bedrijf begonnen. We helpen onze klanten met het uitgeefproces en de inkoop van het drukken van hun catalogus of andere belangrijke uitgave. Wij werken namelijk nauw samen met drukkerijen in Slowakije en Polen die gespecialiseerd zijn in het drukken van catalogi en andere boekproducties. Bij een catalogus die nog wat beter in de planning zitten wijken we zelfs voor het drukken uit naar China of Singapore.

Voor de meeste bedrijven die een catalogus laten drukken is de catalogus een hoogtepunt in het jaar en daarom is het zo fijn dat onze klanten kunnen vertrouwen op onze ervaring en geborgde processen. Bovendien behoeden wij hen vaak voor fouten in hun catalogus en
drukken catalogus productiebesparen zij op kosten omdat wij goed zijn ingevoerd bij de drukkerijen.

full colour drukken catalogus drukken full color drukwerk ontwerp    

"Onze catalogus is nog nooit zo zorgeloos gedrukt en wij hebben ook nog flink kunnen besparen."   

Jo Jennekens, Inkoop, Alberts-Onderwijs   

drukken catalogi drukken kleuren drukwerk

"Wij drukken elk jaar heel veel titels en hebben bijgevolg nood aan goede leveranciers waar we op kunnen rekenen. Service is
voor ons dan ook erg belangrijk!
"  

drukken catalogus distributieMartine Carron, Manager Business Services, Uitgeverij Van In   

drukken catalogus drukken grafisch drukwerk goedkoop drukken  

Accurate gegevens zijn cruciaal bij het drukken van uw catalogus. Dat moet zorgvuldig gebeuren en kost wel eens meer tijd dan verwacht. Dan is het lekker om iemand te hebben die dat begrijpt, nog een extra inhoudelijke controle doet en er voor zorgt dat het drukken van uw catalogus vlekkeloos verloopt. 

Eerst wordt de PDF van uw catalogus nagekeken, dan nog de digitale grootmontage, vervolgens de gedrukte uithouders van alle katernen en dan pas wordt uw catalogus in elkaar gezet.   

Wij laten bij het drukken van uw catalogus niets aan het toeval over!   

drukken catalogus drukken grafisch drukwerk goedkoop drukken offset drukken

Wij helpen u in vier stappen bij de onmiddellijke besparing van tijd en geld bij het drukken van uw catalogus:  

1         inventariseren van de uitgave;

2         het bepalen van de planning;

3         selecteren van de drukker;

4         calculeren van de kosten.

drukken

U weet dus van tevoren waar u aan toe bent en Publishers Services houdt verder het oog op de planning, het budget en de kwaliteit.   

 

Zorg voor zekerheid, maak gebruik van dit gemak en pak nu ook nog de kans om tijd en geld te besparen bij het drukken van uw catalogus.  Mail nu voor een afspraak en ontdek hoe groot uw voordeel is.

catalogus drukken contact  


Rudo Romijnders
werkte achttien jaar in verschillende drukkerijen en bijna twaalf jaar bij twee uitgeverijen. Als projectleider van een internationale uitgeeforganisatie onderzocht hij de mogelijkheid van drukken in Oost-Europa en China. Dit heeft geleid tot de selectie van een aantal uitstekende drukkerijen waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staat. Voor de klanten leidt dit direct naar zorgeloze producties met als voordeel een flinke besparing. 

Ria van Dinther werkte vele jaren bij overheidsinstellingen, waar zij de afhandeling van aanvragen, verzoeken en klachten registreerde en bewaakte. Bij Publishers Services is zij het hart van de planning. Nauwgezet doorlopen de producties de benodigde stappen zodat deze vlekkeloos verlopen.

Robbin Romijnders kijkt indien gewenst inhoudelijk naar de uitgaven. Zijn talenknobbel zorgt voor een kwaliteitsverbetering van de uitgaven. Niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels staat deze gediplomeerde “near native speaker” zijn mannetje. 

Dit team wordt verder ondersteund door vormgevers, traffic managers en grafisch specialisten die de producties ontleden en indien relevant voorstellen kunnen doen voor productverbetering.